Uniconta

Uniconta

Komplet økonomisystem
Uniconta er et komplet og moderne økonomisystem, udviklet af Erik Damgaard, der holder styr på alt fra regnskab, økonomi, debitor, kreditor, CRM, lager, logistik, projekter, anlæg og produktionsstyklister.

Uniconta understøtter de daglige arbejdsprocesser, sikrer et digitalt bilagsflow, understøtter lovkrav og hjælper din virksomhed til at blive effektiv og rentabel.

Det er gearet til at følge din virksomhed, uanset om der er tale om simpel bogføring og fakturering til kompleks styring af en international virksomhed.

Altid adgang til dine data
Alle virksomheder er dybt afhængige af et godt økonomisystem eller regnskabsprogram. Et system, som kan hjælpe med at styre både driften og udviklingen.

Det handler om at have et godt overblik over virksomhedens tal, så du kan tage de rigtige beslutninger. Uanset om du er på arbejde, på farten eller arbejder hjemmefra, så er det vigtigt, at du altid har adgang til virksomhedens data. Det får du med Uniconta.

Fuld fleksibilitet
Selvom Uniconta er et standard økonomisystem, er det fleksibelt opbygget, så du selv kan tilpasse løsningen med egne felter, kartoteker og skærmbilleder. Det betyder, at du ikke er afhængig af, at dine ønsker til ændringer skal passe sammen med andre virksomheder.

Derfor skal du bl.a. vælge Uniconta

  • Uniconta giver tidsbesparelse på daglige rutiner, søgninger, genfinding af bilag og dokumentation
  • Dine data er sikkert gemt i skyen. Alt er samlet ét sted, så du får et unikt og komplet overblik over hele din virksomhed
  • Let integration til mange andre systemer
  • Let at skifte fra C5 og e-conomic
  • Tilpasses din virksomheds behov, så du ikke skal betale mere for det, du ikke bruger!

Apps til mobilen
Uniconta er også designet til når du er på farten.

Med Uniconta Assistant app til projekt- og bilags-registreringer samt godkendelse på mobilen, kan dine medarbejdere altid opdaterer deres projekter, uanset om de er hos kunden eller på kontoret.

Med den gratis Uniconta Upload app, sikrer man at både medarbejdere og kunder hurtigt og nemt kan indsende alle deres bilag. Så bliver ingen bilag væk eller glemt.

Enkel konvertering
Uniconta har udviklet et konverteringsværktøj, der gør det sikkert og nemt at skifte fra andre økonomisystemer som f.eks. Microsoft Dynamics C5 og e-conomic. Ved skift til Uniconta, får man konverteret alle sine poster fra finans, debitor, kreditor, lager, ordre og indkøb samt dimensioner og medarbejdere: Historikken er gemt og brugbar i Uniconta fra første sekund.

Bygget på mange års erfaring
Uniconta er udviklet af Erik Damgaard, der har udviklet økonomisystemer siden 1983. Uniconta’s fundament er bygget på det bedste af de foregående 5 økonomisystemer, Erik har udviklet, kombineret med den nyeste teknologi fra Microsoft.

Prøv Uniconta gratis i 30 dage
Opret en bruger, og prøv Uniconta gratis i 30 dage her